2018

Herfsttoernooi 2018 - Inschrijvingen

Het hefsttoernooi staat weer voor de deur en we hebben tot nu toe de volgende inschrijvingen ontvangen:

Lees meer: Herfsttoernooi 2018 - Inschrijvingen

Herfsttoernooi 2018 - Finale

De uitslag van het Herfsstoernooi 2018 kun je hier terugvinden:

Lees meer: Herfsttoernooi 2018 - Finale

Nieuwjaarstoernooi 2018 - Uitslag

Vrijdag 5 januari in de eerste week na de jaarwisseling hebben we het jaarlijkse 9-no-tap toernooi weer gespeeld. Het toernooi waarbij 9 gooien ook als strike telt. Het was een vreselijk gezellige avond met een hoop lol, hoge scores en een perfecte baancondities zonder enige storingen!

In de eerste serie werd er gemiddeld hoger gescoord en heeft Harke Westerdijk één 300 game gegooid. Spelers met alle drie de games boven de twee honderd waren; Chris Coopmeiners, Ruud Blom, Bééjéé Westerdijk en Amy de Bel. In de tweede serie is geen 300 game gevallen en had alleen Jordy Tolhuis drie keer een game boven de 200.

Fried Denniger en Bééjéé Westerdijk zijn als de favorieten de finale ingegaan op de hielen gevolgd door Chris Coopmeiners en Harke Westerdijk bij de heren en Amy de Bel en Ria Meurs bij de dames.

De finale was spannend met een 297 voor Harke Westerdijk in de eerste game en Joop Zwart met een hoge 279. Bij de dames ging Ria Meurs aan de leiding met een 218 game gevolgd door Jannie Westerdijk met een game van 206.

In de tweede game was het al vrij snel duidelijk wie de winnaar van het toernooi ging worden doordat er opnieuw een 300 game door Harke Westerdijk gegooid werd. De nummers twee en drie waren niet direct duidelijk omdat Fried Denniger zijn eerste game maar net de 200 aanraakte en ook de tweede game van Joop Zwart met 213 was niet aan de hoge kant waarbij de rest van het veld beide games tussen de 250 en 270 had.

De uiteindelijke winnaars van het Nieuwjaarstoernooi 2018 zijn Harke Westerdijk bij de heren en Bééjéé Westerdijk bij de dames.

finalisten klein

De uitslagen zijn hier te vinden.

Uitslag Voorrondes 

Uitslag Finale

Nieuwjaarstoernooi 2018 - Finale

De uitslag van het Herfsstoernooi 2017 kun je hier terugvinden: 

Lees meer: Nieuwjaarstoernooi 2018 - Finale