Voortgang Oliemachine

Geschreven: vrijdag 27 januari 2023

Beste BowlingLeague Leek-Tolbert leden, SCL 50+ spelers en SCL G-Bowlers,

Wij als vereniging nemen het bowlen als sport zeer serieus en trachten dan ook in overleg met het SCL om de bowling omstandigheden optimaal te krijgen en te houden.

Wij verzoeken alle leden (zie bovengenoemden) om de communicatie over hoe de banen erbij liggen of bij storingen etc. in het SCL via het bestuur van de BLLT te laten lopen. Ga niet zelf lopen klagen bij Jacob of Queenie dit werkt een goede samenwerking alleen maar tegen!

Willen jullie dan ook als je verstoringen, storingen verneemt tijdens het bowlen die regelmatig optreden, melden bij een van de bestuursleden

Voorzitter                   : Jan Meijering

Secretaris                   : Marcella Zwart

Wedstrijdsecretaris      : Willy Zwart, telefoonnr. 0594-513624

Penningmeester          : Wim Hofsteenge

Alg. Bestuurslid           : Henny Hovius

Alg. Bestuurslid          : Johan van der Molen

Of als deze n.a.w. zijn mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het uitvallen van de Oliemachine van het SCL is voor alle partijen vervelend en wordt gezien als een groot probleem. Het SCL doet alle moeite om het op te lossen maar loopt ook tegen muren omhoog omdat bij leveranciers onderdelen niet leverbaar zijn en dan ook nog met hele lange levertijden. Vaak moeten deze onderdelen vanuit het buitenland (Amerika) komen.

Gelukkig hebben we hiervoor een oplossing kunnen krijgen door de inzet van zowel de BLLT, SCL en vooral Henk Veenema en leden vanuit Marum.

De oliemachine van het bowlinghuis Marum (eigendom van Henk Veenema) is opgehaald uit Marum en wordt nu ingezet als oliemachine bij het SCL.

Afgelopen donderdag 25 januari hebben wij (deel bestuur van het BLLT) een constructief overleg gehad met het SCL vertegenwoordigt door Jacob Veenema en Queenie v/d Berg.

Als agendapunt is onder andere de oliemachines besproken. Wat zijn de plannen van Jacob met welke machine gaan we nu oliën. Jacob gaf aan dat voor de oude machine het nieuwe onderdeel binnen is maar nog niet gerepareerd is. Jacob wil voor de komende week of 4, dat is voor ons nog 2 speelrondes, de KEGEL KUSTODIAN ION Oliemachine inzetten. Afhankelijk van de uitkomst van deze 4 weken neemt Jacob een besluit, hierover horen jullie later de uitkomst

Voor wat betreft het gebruikte oliepatroon Bourbon Street laten de scores te wensen over.

Het bestuur heeft in overleg met Henk besloten om de komende 2 ronden (dus 4 weken) te spelen op het Easy Street olie patroon die in de buurt komt van ons oude oliepatroon v.w.b. de totaal volume olie.