Opendag 2017

De Bowling League Leek Tolbert heeft zondag 17 september van 14.00 tot 17.00 uur weer een opendag in het Sportcentrum Leek. Tijdens deze open dag kan iedereen proberen of bowling een sport is voor hem of haar.

 Er zullen demonstratiepartijen worden gespeeld uiteraard kunt u zelf ook even een balletje gooien.(evtentueel met of zonder instructies)

Wanneer u het leuk lijkt om iedere week in clubverband te gaan bowlen, kunt u zich opgeven voor onze competitie. Iedere dinsdag om 19.00 uur en 20.45 uur en iedere donderdag om 20:00 uur wordt er een onderlinge competitie gespeeld in teamverband van 3 personen. Ook jeugdleden vanaf ca. 9 jaar zijn van harte welkom. Daarnaast is er de mogelijkheid te trainen onder begeleiding van NBF gecertificeerde trainers.

Wanneer u zich op de opendag opgeeft, krijgt u het eerste bowling seizoen een korting van maar liefst 50%*)

Het Sportcentrum Leek verzorgt op de dinsdagmorgen en donderdagmiddag een 50+ seniorencompetitie en op de maandag- en woensdagavond is er bedrijfsbowlen.

Wij zien u graag op zondag 17 september om 14:00 uur!

 kleine flyer opendag 2017

  *) Deze aanbieding is alleen geldig wanneer u zich opgeeft tijdens de opendag en het afgelopen seizoen geen lid bent geweest van de BLLT. De korting wordt gegeven op de verschuldigde baanhuur van het eerste seizoen. Contributie en inschrijfgeld blijven ongewijzigd.