Verrassingstoernooi

Geschreven: woensdag 17 februari 2016

Daar het Verrassingstoernooi van vrijdag 19 februari nog niet vol is, is het vanaf vandaag mogelijk om een introducée op te geven. Dus wil je partner, buurman/ vrouw, vriend(in) of een kennis ook meedoen met ons toernooi, meldt hem of haar dan snel aan bij Willy Zwart, tel. 0594-513624. De kosten bedragen € 10 per persoon.

Het Verrassingstoernooi betreft een teamtoernooi in bakerformaat. Dit houdt in dat de teamleden om de beurt een frame gooien en gezamenlijk één game tegelijk spelen. Iedere game start er een ander teamlid. De teamindeling wordt bepaald door middel van (baan) loting waarbij ieder team bestaat uit minimaal 2, maximaal 3 deelnemers afhankelijk van het aantal deelnemers.

Er wordt gespeeld met een handicap waarbij de gemiddelde handicap van alle teamleden genomen wordt. Deze gemiddelde handicap wordt per game bij de scratch score opgeteld. De eerste groep start om 19.30 uur. De tweede groep start om 21.00 uur. De finale wordt aansluitend gespeeld.

Inschrijflijst
Vroeg 19:30   Laat 21:00