Start van een nieuw seizoen

Geschreven: zondag 01 september 2013

Aanstaande dinsdag gaat het nieuwe bowlingseizoen weer van start En dit jaar is op veler verzoek gekozen voor een ander oliepatroon. De leden die mee hebben gedaan aan de zomercompetitie hebben reeds kennis kunnen maken met dit patroon en we willen ook de overige leden de kans geven om van dit nieuwe patroon te kunnen genieten alvorens we een definitieve keuze maken.

Het nieuwe patroon zal vanaf de start van het seizoen voor de duur van één maand (twee speelrondes) toegepast worden. Aan het einde van deze periode kan ieder lid doormiddel van een intekenlijst kenbaar maken welk patroon zijn of haar voorkeuze heeft. Er kan dan gekozen worden tussen het oude bekende huisleaguepatroon of het nieuw House-2 patroon.

Lees hier meer over dit oliepatroon