Stem voor de leukste sportvereniging van Leek

verkiezing-leukste-sportverenigingBinnen de gemeente Leek zijn diverse sportverenigingen actief. Maar welke sportvereniging is nu de de Leukste van de gemeente? Dat bepalen de inwoners van de gemeente Leek nu door een stem uit te brengen via www.leukstesportvereniging.nl. Bij het uitbrengen van een stem maken stemmers direct kans op leuke prijzen zoals een mooie tablet, een jaar gratis sporten of een dagje wellness.

Breng hier je stem uit (de stemmen worden éénmaal per week verwerkt)

Ontvangt Bowlingleague Leek-Tolbert straks de felicitaties van de gemeente Leek?

Stemmen kan nog tot en met 2 juni 2013. Nog ruim 2 weken en dan is de gemeenteronde afgelopen. Zorg dat alle leden van Bowlingleague Leek-Tolbert nu nog hun stem uitbrengen, zodat Bowlingleague Leek-Tolbert straks de felicitaties van de gemeente Leek in ontvangst mag nemen! Deel vandaag de website www.leukstesportvereniging.nl met uw leden, vrijwilligers, sponsors en relaties!

Stemperiode

De verkiezing vindt plaats in alle Nederlandse gemeenten tot en met 2 juni 2013. Daarna volgt de finaleronde van 5 juni tot en met 23 juni 2013 waarin alle gemeentewinnaars strijden om de provinciale en de landelijke titel.

Opbrengst voor Spieren voor Spieren

Per stem waarbij men toestemming geeft om de nieuwsbrieven van partners te ontvangen wordt er door de partners in totaal € 0,05 gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Spieren voor Spieren zet zich in samenwerking met vele topsporters in om kinderen met een spierziekte te helpen. Een belangrijke reden om de verkiezing onder de aandacht te brengen.

Feestelijke Award Uitreiking

Op 1 juli 2013 worden alle Awards uitgereikt tijdens een feestelijke Award Uitreiking op een prachtige locatie. Alle sportverenigingen zijn welkom om deze uitreiking bij te wonen. Exacte tijdstip en locatie worden later bekend gemaakt.

Breng hier je stem uit

Bekijk hier de tussenstand (de stemmen worden éénmaal per week verwerkt)

234 60 stemopons