Lintje voor Jan Meijering

Geschreven: vrijdag 26 april 2024 Laatst bijgewerkt: vrijdag 26 april 2024

Vanmiddag 26 april 2024 werd jan Meijering naar het Sport Centrum Leek gelokt om met Jacob Veenema een overleg te hebben.

Wat Jan niet wist was dat er al in de Bowling een ontvangst comité gereed stond die om 12:45 uur werd aangevuld met burgemeester Ard van der Tuuk en zijn gevolg.

Er was door Johan van der Molen een aanvraag gedaan (wat een jaar tijd koste en heel veel papierwerk) om Jan te verrassen met een lintje voor al zijn vrijwilligers werk.

Jan werd beloont voor zijn werk met een lintje als  Lid in de orde van Oranje Nassau

 

 

 

Ruim 25 jaar zet(te) jan zich vrijwillig in voor de BowlingLeague Leek-Tolbert als Penningmeester en later vele jaren als voorzitter van de vereniging. Buiten het bowlen is Jan ook zeer actief op het gebied van landschap en bomen o.a. bij de provincie. Hier heeft Jan ook vrijwillig zijn werk gedaan in menig project. 

Al met al reden genoeg om in aanmerking te komen voor een lintje.

Na het officiële gedeelte was er natuurlijk nog de borrel en lekkere hapjes. Voor diegenen die dat wilden was er nog gelegenheid om een balletje te gooien.

Lees verder om meer foto's en een video opname te zien

Lees meer: Lintje voor Jan Meijering

Persoonlijke Records

Geschreven: donderdag 07 december 2023 Laatst bijgewerkt: donderdag 23 mei 2024

         Hier vinden jullie de persoonlijke records

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Wie inlichten bij (ver)storingen aan banen etc.

Geschreven: vrijdag 14 april 2023 Laatst bijgewerkt: vrijdag 14 april 2023

Beste BowlingLeague Leek-Tolbert leden, SCL 50+ spelers en SCL G-Bowlers,

Wij als vereniging nemen het bowlen als sport zeer serieus en trachten dan ook in overleg met het SCL om de bowling omstandigheden optimaal te krijgen en te houden.

Wij verzoeken alle leden (zie bovengenoemden) om de communicatie over hoe de banen erbij liggen of bij storingen etc. in het SCL via het bestuur van de BLLT te laten lopen. Ga niet zelf lopen klagen bij Jacob of Queenie dit werkt een goede samenwerking alleen maar tegen!

Lees meer: Wie inlichten bij (ver)storingen aan banen etc.

Opzoek naar sponsors

Geschreven: woensdag 13 augustus 2014 Laatst bijgewerkt: zaterdag 08 juli 2017

Beste leden,

Zoals bekend staan sponsors nu eenmaal niet in grote getale in de rij. Ook onze vereniging kan altijd sponsoren gebruiken.

Om iedereen actief mee te laten zoeken naar sponsoren, heeft het bestuur het volgende bedacht: Elk lid die een sponsor werft, krijgt gratis deelname tot één van de BLLT toernooien (Herfst- Nieuwjaars- of Voorjaarstoernooi). Dit nadat het sponsorbedrag ontvangen is. 

Er zijn drie mogelijkheden voor sponsoring, zie voor meer details "Steun ons door sponsoring" of deze PDF versie van het sponsordocument. Voor vragen kun je terecht bij één van onze bestuursleden.

Bestuur BLLT

Familie, vrienden en kennissen zijn welkom

Geschreven: maandag 29 oktober 2012 Laatst bijgewerkt: vrijdag 20 oktober 2023

Wanneer een familielid, vriend en/of kennis een avond mee wil bowlen om de sfeer te proeven van een competitieavond, kun je dat zonder problemen regelen via het bestuur. Dit om teleurstelling te voorkomen en een plekje op de baan te kunnen garanderen.

Deze “niet” leden zijn uiteraard erg welkom om vaker te komen bowlen tegen een kleine vergoeding van € 10,00 per speelavond (na overleg met het bestuur). Wij zijn genoodzaakt om deze tegemoetkoming in de kosten in rekening te brengen in verband met het afdragen van de verschuldigde baanhuur.