Finale Team handicap competitie seizoen 2021-2022

RESET4U WINT PLAY-OFF TEAMCOMPETITIE

Het team Reset4U bestaande uit Erik Koops en Niels Meilink als vervanger van de verhinderde Ruud Blom hebben de play-off van de competitie van de BLLT gewonnen. In de reguliere stand stonden ze ook het hoogst geklasseerd en in de finale maakten ze die positie volledig waar. Geconcentreerd tot in zijn vingertoppen speelde Erik een van zijn beste wedstrijden tot nu toe en Niels Meilink stak ook in een bloedvorm. In de laatste fase van de competitie speelde Niels wat wisselvallig, maar nu het erop aan kwam gooide hij in drie games scratch 641! Beide spelers namen de beker en de bijbehorende bos bloemen met een brede glimlach in ontvangst.

Lekker Balletje eindigde als tweede en hier viel de prestatie van Ben Krom op, die al zijn games boven de 200 gooide. In dit team werd door Richard van Wijk de hoogste game van de avond gegooid: 245. De derde speler Simon Kuiper kon als enige zijn niveau van de competitie niet halen. Het verschil met het team Reset4U bedroeg slechts 21 pins.

Als derde met 17 pins minder als Lekker Balletje eindigde het team Unbowlievable met Rense Eringa, Marcella Zwart en gastspeler Johan van der Molen. Marcella gooide met 183 de hoogste game bij de dames en Johan en Rense gooiden beide meerdere 200 games. Alle drie presteerden ze op of boven hun niveau, de derde plaats was verdiend.

Ook Plantingaverhuur met Wim en Marja Hofsteenge en Rits Poelman deed het goed en werd vierde. Ze scoorden uiteindelijk maar 16 pins minder dan het team van Unbowlievable. De overige teams eindigden op grotere afstand van de top 4, zoals je in de eindstand kunt zien. 

Het was weer een geslaagde avond met onderstaande eindstand:
 
  
De Winnaars Reset4U met Erik en vervanger Niels hebben dan ook de wisselbeker en een bos bloemen in ontvangst mogen nemen!