Finale Team handicap competitie seizoen 2021-2022

RESET4U WINT PLAY-OFF TEAMCOMPETITIE

Het team Reset4U bestaande uit Erik Koops en Niels Meilink als vervanger van de verhinderde Ruud Blom hebben de play-off van de competitie van de BLLT gewonnen. In de reguliere stand stonden ze ook het hoogst geklasseerd en in de finale maakten ze die positie volledig waar. Geconcentreerd tot in zijn vingertoppen speelde Erik een van zijn beste wedstrijden tot nu toe en Niels Meilink stak ook in een bloedvorm. In de laatste fase van de competitie speelde Niels wat wisselvallig, maar nu het erop aan kwam gooide hij in drie games scratch 641! Beide spelers namen de beker en de bijbehorende bos bloemen met een brede glimlach in ontvangst.

Lees meer: Finale Team handicap competitie seizoen 2021-2022

Competitiescores huidig seizoen

klassement

SCORES PER KLASSE

TEAMSCORE

200+ GAMES

CLUBRECORDS 

Overzicht van indiviuele scores, klassement, team scores, 200 games en clubrecords.

Competitie informatie

Teamindeling

Klassenindeling

SPELREGLEMENT

Overzicht van teams en teamleden, klassenindeling en spelreglement

Speeldata dit seizoen

Overzicht van alle speeldata, toernooidata, feestmomenten en andere belangrijke data voor het huidige seizoen vind je hier.

AGENDA

Lees meer: Speeldata dit seizoen

Toernooi uitslagen

Overzicht van alle toernooiscores van de afgelopen jaren.

Toernooi Scores

Voorgaande Scores

Overzicht van alle competitiescores van de afgelopen jaren.

VOORGAANDE SCORES

Afmelden en inhalen

Aangezien alle speelavonden bijna volledig bezet zijn, wordt het voor iedereen moeilijker om in te halen. Wanneer je dus een keer verhinderd bent, meld je dan tijdig af bij Willy Zwart, tel. 0594-513624, zodat anderen op jouw plaats kunnen inhalen. Wanneer je een keer wilt inhalen op een andere speelavond, vraag dit dan tijdig bij Willy aan. Op de dag zelf is het verstandig om eind van de middag even te bellen om te informeren of er nog afzeggingen zijn geweest.

Oliepatroon A22 House II

De competitie en toernooien bij de BLLT worden gespeelt op het A22 House II oliepatroon. Dit onlangs gekozen patroon valt onder de recreatieve patronen van Brunswick en behoort in de middenmoot wat betreft de hoeveelheid olie.

Lees meer: Oliepatroon A22 House II