G-Bowlen uitslagen Toernooi Steenwijk

G-STARS PAKKEN PRIJZEN IN STEENWIJK

Zondag 6 november is in Steenwijk de tweede ronde van de Noordelijke Kampioenschappen G-bowlen gespeeld. De G-stars traden daarentegen G-bowlers uit Groningen, Assen, Hoogeveen en Steenwijk.

De G-stars moesten wel even wennen aan de banen in Steenwijk. De opgaande lijn in de scores van Jurroen Logtmeijer laat dit bijvoorbeeld mooi zien: 117, 123, 130 en René de Jong had de smaak in de derde game helemaal te pakken met een game van 151. Jurroen Logtmeijer pakte met zijn puntentotaal de derde prijs in de tweede klasse bij de heren.  Yvette Ayal deed hetzelfde in de tweede klasse van de dames. Zij veroverde de derde prijs met maar 5 pins achterstand op de tweede prijswinnares Alice Kalk uit Assen.

In de derde klasse heren veroverde Jeroen Bos de derde prijs, een mooie bronzen beker en werd zijn broer Thijs verdienstelijk vijfde en Joop Schaap zesde. De grootste verrassing viel te noteren in de derde klasse bij de dames, waar Marieke van der Velde, die voor het eerst meedeed, gelijk de tweede prijs in de wacht wist te slepen. Knap gedaan en ze wist Atje de Boer met een pin verschil te verslaan. Tineke van de Lageweg kon haar bal maar niet in het goede spoor krijgen en eindigde als laatste. Maar ze vond dat helemaal niet erg; het was een leuke dag geweest! En om maar te bewijzen dat ze het wel kan gooide ze de volgende dag in de competitie een serie van 3 strikes achter elkaar, een echte turkey!

Een groot compliment is er daarnaast voor Sandra Folkertsma, die in de vierde klasse van de dames de tweede prijs wist te veroveren. Minder goed verging het de heren In de vierde klasse, Richard Winter en Lammert Gjaltema, vorige keer nog winnaar van een beker, eindigden dit keer onderaan. Winnen en verliezen ligt vaak heel dicht bij elkaar is ook dit keer weer gebleken.

Het volgende toernooi is in Groningen en daar zullen de G-stars spelen op zaterdag 4 februari.

Uitslagen