G-bowlen Martinitoernooi 3 en 4 feb 2023

Martinitoernooi met pech en succes

Zaterdag 3 en zondag 4 februari is het eerste Martinitoernooi in Groningen gespeeld. Onderdeel van een reeks toernooien voor G-bowlers in Noord-Nederland. De G-stars uit Groningen deden met een grote groep mee en ze hadden er allemaal zin in.

Lees meer: G-bowlen Martinitoernooi 3 en 4 feb 2023

Toppers zien concurrentie naderen en tussentanden

TOPPERS JURROEN EN YVETTE ZIEN CONCURRENTIE NADEREN

Jurroen Logtmeijer was de laatste ronde van dit jaar minder op dreef.  Het liep niet in de eerste game bij Jurroen Logtmeijer dat tot groot genoegen van baangenoot Willem Meter, die met games van 131 en 125 de hoogste score van de avond gooide. René de Jong en Jeroen Bos, met een hoogste game van 143, waarin 4 strikes werden gegooid, waren lekker op dreef en wisten van de misstap van Jurroen te profiteren. Ze snoepten zo de nodige punten af van zijn grote voorsprong.

Bij de dames was Yvette Ayal niet in topvorm, maar huisgenoot Tineke van de Lageweg juist wel goed op dreef. Door het ontbreken van naaste concurrent Jantina van Sluis, die samen met Erik Ausma de voorkeur gaf aan het bijwonen van het Leekster voetbalgala, bleef Yvette Aijal’s voorsprong behouden. Tineke van de Lageweg klom door haar mooie score naar de 3e plaats in het klassement. Irma Hekkema rolde haar bal, geholpen door vader Kees, naar een mooie score, waarbij in de tweede game 3 strikes werden genoteerd. Ze steeg daarmee naar de 5e plaats. Baangenoot Jantina Tiggelaar deed het wat minder, aan haar inzet lag het niet. Maar je hebt soms van die avonden dat de pins net niet goed vallen. Nieuweling Renske Croese krijgt steeds meer kijk op het spelletje en weet de bal soms mooi te laten krullen naar de voorste pin toe. Ze speelt nu nog met hekjes maar als deze ontwikkeling zich doorzet zal dat binnenkort niet meer nodig zijn. De tweede nieuweling bij de dames, Marieke van der Velde, gooit vanaf de start al zonder hekjes, en doet het best goed. Gisterenavond had ze weer een leuke score.

Onderstaand de scores G-Bowlen na speelavond 23 DECEMBER 2022

Lees meer: Toppers zien concurrentie naderen en tussentanden

G-Bowlen uitslagen Toernooi Steenwijk

G-STARS PAKKEN PRIJZEN IN STEENWIJK

Zondag 6 november is in Steenwijk de tweede ronde van de Noordelijke Kampioenschappen G-bowlen gespeeld. De G-stars traden daarentegen G-bowlers uit Groningen, Assen, Hoogeveen en Steenwijk.

Lees meer: G-Bowlen uitslagen Toernooi Steenwijk

G-Bowlen Toernooi Steenwijk

Steenwieker Bowlingtoernooi 2022

Omdat we vorig seizoen zo’n gezellig toernooi in het Bowlingcentrum Pand 17 te Assen hadden, doen we dat nu in Het Bowlingcentrum te Steenwijk, J.H.W. Pasmansweg 12, 8334 RR Tuk.

Alle G-stars, die meedoen in Steenwijk zijn:

Sandra Folkersma, Lammert Gjaltema, René de Jong, Jurroen Logtmeijer, Joop Schaap & Marieke van der Velde, Thijs & Jeroen Bos.

Jullie zijn allemaal geplaatst in serie 3 op zondag 6 november om 10.00. Ook het Thomashuis speelt in dezelfde serie.

Probeer om 9.30 aanwezig te zijn

 

 

 

Stand G-Bowlen per 13-03-2023

Onderstaand de scores G-Bowlen na speelavond 13-03-2023

Lees meer: Stand G-Bowlen per 13-03-2023

G-Bowlen stand 2022-2023

Onderstaand de scores G-Bowlen 2022-2023

Stand t/m 13-03-2023

Lees meer: G-Bowlen stand 2022-2023