Steun ons door sponsoring

Zoals bekend staan sponsors nu eenmaal niet in grote getale in de rij. Ook onze vereniging kan altijd sponsoren gebruiken. De bowlingvereniging “Bowling League Leek Tolbert” hoopt op uw steun in de vorm van sponsoring. Dit overzicht laat zien wat u als sponsor terug krijgt voor uw bijdrage.

Advertentie op onze website www.bowlingclubleek.nl

advertentie-op-websiteDe website van de BLLT wordt regelmatig bezocht door leden en niet leden van onze bowlingvereniging. Met name tijdens en rond toernooien wordt de website door deelnemers druk bezocht voor een actuele tussen- en eindstand. Uw advertentie krijgt een prominente plaats op onze website gedurende de afgesloten periode.

Presentatiescherm

Bij de bowlingbaan hangt een LCD presentatiescherm, waarop een presentatie wordt getoond. In deze presentatie  worden alle behaalde resultaten van de huiscompetitie, toernooien en andere informatie met betrekking tot de vereniging getoond met tussendoor  diverse advertenties van onze sponsoren.

LCD Schermen boven de bowlingbanen

schermen-boven-de-banenAlle 8 bowlingbanen in het Sportcentrum Leek zijn voorzien van een groot LCD scherm dat uw advertentie kan tonen tijdens momenten waarop een baan niet in gebruik is. Uw advertentie roteert tezamen met andere advertenties in een herhalende presentatie!

Toernooisponsoring
Sponsoring

Ieder jaar organiseert de BLLT een aantal kleinere en grotere bowlingtoernooien voor leden en niet leden. Een dergelijk toernooi wordt al snel door een kleine honderd mensen bezocht uit de noordelijke regio en geeft u de kans om hier prominent aanwezig te zijn in de vorm van spandoeken en/of reclameborden. Tevens wordt uw bedrijfsnaam gekoppeld aan dit toernooi (bijvoorbeeld “Autoplaza Voorjaarstoernooi”).

Uw bijdrage is ons bestaan

Om de sponsoring voor u aantrekkelijk te houden en ons daarmee een kleine of grotere bijdrage te leveren in de toenemende kosten hebben we een aantal sponsorings-mogelijkheden voor u op een rij gezet.

Module-I

Module-II

toernooi-sponsor-III

Neem voor meer informatie contact op met één van de bestuursleden van de Bowlingclub Leek Tolbert (BLLT).

Bekijk hier de PDF versie