Lekker Balletje WINT Finale Hcp Team competitie 2023-2024

Lekker balletje (Ben Krom, Simon Karsies en Richard van Wijk) wint finale team handicap competitie

Elk jaar spelen de 8 beste bowlingteams van het seizoen tegen elkaar in een finaleronde, een mooi sluitstuk van de competitie van de BLLT. Het Team Lekker balletje bestaande uit Ben Krom, Simon Karsies en Richard van Wijk, heeft de team handicap finale op haar naam geschreven. Met een gemiddelde over het hele team van 185 speelden ze een hele sterke finale.

De hoogste game van deze finale werd in de derde game gegooid door Simon kuiper met een 222 scratch score. Tijdens deze finale waren de 200 games dun gezaaid. Geert Mulder begon sterk met een 203 in de laatste game werden dan als nog 3 200 games genoteerd. Een van de redenen dat Lekker Balletje een sterke finale speelde.

Het enige dames team Star Trio (Hennie de groot, Henny Hovius en Gre Slomp) hadden het moeilijk bij de start gierden ze al van de zenuwen wat helaas ook resulteerde in de laatste plaats.

Een finale spelen is altijd iets speciaals, want je moet er dan staan en laten zien wat je waard bent. Dat deed in ieder geval het team Lekker Balletje met redelijk constante scores. Met gemiddelden indvidueel van 172, 192 en 191 en 2 200 games in de slotronde . Zij gingen dan ook met de wisselbeker en een mooie bos bloemen naar huis.

 

Eind Uitslag Fin. Hcp Team Comp.

 

Hits: 41