Over de Bowling League Leek Tolbert (BLLT)

De BLLT is opgericht op 1 mei 1980 als recreatieve bowlingvereniging voor Leek en omstreken. De vereniging heeft een eigen huiscompetitie of huisleague. Het Sportcentrum van Leek is vanaf 2008 weer de thuisbasis, waar gespeeld wordt op 8 ultramoderne banen.

Competitieopzet

De competitie bestaat uit 16 of 32 speelrondes en loopt van september tot mei. Het is mogelijk wekelijks of eens in de twee weken te spelen op een van de vaste speelavonden: de dinsdag- of donderdagavond.  Je speelt met de gegooide scores mee op 3 fronten: een teamcompetitie, een individuele competitie voor heren en dames en de progressiebokaal.

Teamcompetitie

Je speelt in teams van 3 personen. Als team speel je een handicap-teamcompetitie. Omdat teams uit goede en minder goede spelers bestaan wordt het verschil in klasse gecompenseerd: de mindere spelers krijgen boven op hun score een bonus (handicap), zodat ze als team ook tegen betere teams kans hebben om te winnen. De 8 beste teams spelen aan het einde van de competitie om het clubkampioenschap.

Dames en herencompetitie

Je score telt ook mee voor een individueel klassement. Hierbij word je als speler en speelster op grond van je gemiddelde in verschillende klassen ingedeeld. Aan het einde van de competitie staan wisselbokalen klaar voor de beste speler en speelster.

Speelavonden

Dinsdagavond     : van 19.00 - 20.30 uur en van 20.45-22.30 uur

Donderdagavond : van 19.00 - 20.30 uur en van 20.45-22.30 uur

De kosten voor een vol seizoen (september t/m april) zijn als volgt opgebouwd;

Senioren:

€   10,00

inschrijfgeld (éénmalig bij start lidmaatschap)

€   15,00

contributie

€   25,00

alleen lid, met recht op deelname toernooien

baanhuur 1x per 2 weken bowlen

Jeugd:

€   10,00

€   15,00

baanhuur 1x per week bowlen

baanhuur 3x bowlen per 2 weken

baanhuur 4x bowlen per 2 weken

inschrijfgeld (éénmalig bij start lidmaatschap)

contributie

€   72,00

baanhuur 1x per 2 weken bowlen

baanhuur 1x per week bowlen

baanhuur 3x bowlen per 2 weken

baanhuur 4x bowlen per 2 weken

INCASSO OVERZICHT

De betalingen worden door middel van automatische incasso’s geïncasseerd.
Het totaal bedrag kan in 1x (september) of in 8x worden geïncasseerd. (september t/m april) Bij de 1e incasso in september van het nieuwe seizoen zal de contributie en (indien van toepassing) het inschrijfgeld in zijn geheel geïncasseerd worden samen met 1/8e deel van de baanhuur. Bij de vervolg incasso’s betaal je dus alleen nog de baanhuur in 7 resterende delen. Voor de leden die in 1 keer betalen wijzigt er v.w.b. de incasso niks.

Klik hier om het complete sportreglement te bekijken.

Lid Worden

Lijkt het u wat om te gaan Bowlen in Teamverband en wilt u lid worden van onze Bowlingclub?

U kunt dit aangeven door middel van het contactformulier op de website, dan nemen wij contact met u op, of u kunt zelf contact opnemen met onderstaand bestuurslid:

Willy Zwart
Jonkerslaan 86