Over de Bowling League Leek Tolbert (BLLT)

De BLLT is opgericht op 1 mei 1980 als recreatieve bowlingvereniging voor Leek en omstreken. De vereniging heeft een eigen huiscompetitie of huisleague. Het Sportcentrum van Leek is vanaf 2008 weer de thuisbasis, waar gespeeld wordt op 8 ultramoderne banen.

Lees meer: Over de Bowling League Leek Tolbert (BLLT)

Lid Worden

Lijkt het u wat om te gaan Bowlen in Teamverband en wilt u lid worden van onze Bowlingclub? U kunt dit aangeven door middel van het contactformulier op deze website, dan nemen wij contact met u op, of u kunt zelf contact opnemen met het bestuur.

Lees meer: Lid Worden

Het bestuur

Het bestuur van de vereniging Bowling League Leek Tolbert (BLLT) bestaat uit de volgende leden:

Lees meer: Het bestuur

Privacy verklaring

Sinds mei 2016 dienen instellingen en bedrijven zich te conformeren aan de Algemene Verordening Persoonsgegevens, kortweg de AVG wet. Deze Europese verordening stelt regels vast over de verwerking van persoonsgegevens door particuleren, overheid en bedrijven binnen de Europese unie met al doel de bescherming van persoonsgegevens te garanderen, maar ook om het vrije verkeer van gegevens binnen Europa te waarborgen. De verordening geldt wereldwijd voor alle ondernemingen en organisaties die persoonsgegevens bijhouden en verwerken van personen in de Europese Unie.

Lees meer: Privacy verklaring

Spelregels en puntentelling

Een speler heeft twee beurten om 10 pins (kegels) om te gooien. Elke omvergeworpen pin (kegel) is een punt. Tien pins om in één worp heet een strike. Gooi je dat in je eerste beurt dan ben je gelijk klaar. Je telt hiervoor 10 punten bij het resultaat van de twee volgende worpen. Blijven er na de eerste worp nog pins staan dan mag je nog een keer werpen.

Lees meer: Spelregels en puntentelling

Steun ons door sponsoring

Zoals bekend staan sponsors nu eenmaal niet in grote getale in de rij. Ook onze vereniging kan altijd sponsoren gebruiken. De bowlingvereniging “Bowling League Leek Tolbert” hoopt op uw steun in de vorm van sponsoring. Dit overzicht laat zien wat u als sponsor terug krijgt voor uw bijdrage.

Lees meer: Steun ons door sponsoring