Open dag 2020

De Bowling League Leek Tolbert heeft zondag 30 augustus van 14.00 tot 17.00 uur weer een open dag in het Sportcentrum Leek. Tijdens deze open dag kan iedereen proberen of bowling een sport is voor hem of haar.

Lees meer: Open dag 2020

Het Corona virus!

Na alle berichtgeving van de afgelopen week gaat het bestuur de komende dagen overleggen hoe we de komende periode om zullen gaan met onze competitie in combinatie met het corona virus.

HOUD DE WEBSITE IN DE GATEN. MOGELIJK DAT DE COMPETITIE VOOR DE KOMENDE PERIODE AFGELAST WORDT.

Stand G-bowlen 2019-2020 januari

De stand in de G-Bowlen competitie 2019-2020 is als volgt:

Lees meer: Stand G-bowlen 2019-2020 januari

Over de Bowling League Leek Tolbert (BLLT)

De BLLT is opgericht op 1 mei 1980 als recreatieve bowlingvereniging voor Leek en omstreken. De vereniging heeft een eigen huiscompetitie of huisleague. Het Sportcentrum van Leek is vanaf 2008 weer de thuisbasis, waar gespeeld wordt op 8 ultramoderne banen.

Lees meer: Over de Bowling League Leek Tolbert (BLLT)

Lid Worden

Lijkt het u wat om te gaan Bowlen in Teamverband en wilt u lid worden van onze Bowlingclub? U kunt dit aangeven door middel van het contactformulier op deze website, dan nemen wij contact met u op, of u kunt zelf contact opnemen met het bestuur.

Lees meer: Lid Worden

Het bestuur

Het bestuur van de vereniging Bowling League Leek Tolbert (BLLT) bestaat uit de volgende leden:

Lees meer: Het bestuur

Spelregels en puntentelling

Een speler heeft twee beurten om 10 pins (kegels) om te gooien. Elke omvergeworpen pin (kegel) is een punt. Tien pins om in één worp heet een strike. Gooi je dat in je eerste beurt dan ben je gelijk klaar. Je telt hiervoor 10 punten bij het resultaat van de twee volgende worpen. Blijven er na de eerste worp nog pins staan dan mag je nog een keer werpen.

Lees meer: Spelregels en puntentelling

Steun ons door sponsoring

Zoals bekend staan sponsors nu eenmaal niet in grote getale in de rij. Ook onze vereniging kan altijd sponsoren gebruiken. De bowlingvereniging “Bowling League Leek Tolbert” hoopt op uw steun in de vorm van sponsoring. Dit overzicht laat zien wat u als sponsor terug krijgt voor uw bijdrage.

Lees meer: Steun ons door sponsoring