Klik op onze sponsor:

Bezoek ons ook op Facebook:

Algemene kortingen

Als lid van de Bowling League Leek Tolbert kun je genieten van de volgende kortingen:

• 10% korting op de aanschaf van een tas en/of schoenen via het sportcentrum Leek.
  • Je betaalt slechts € 10,00 per uur voor een bowlingbaan, ook in het weekend. Reserveren is echter in het weekend niet mogelijk!
  • Het Sportcentrum stelt een Teamshirt beschikbaar inclusief opdruk van het Sportcentrum voor € 30,- p.p.
  • Als tip willen wij meegeven dat het sportcentrum cadeaubonnen verkoopt voor de bowling. Wellicht een leuk idee om iemand eens mee te verrassen?

Makropas van de vereniging

Als lid van de BLLT kun je gebruik maken van de Makropas om voordelig boodschappen te doen bij de Makro in bijvoorbeeld Leeuwarden of Groningen. Vraag bij een van de bestuursleden om meer informatie. Om toegang te krijgen tot één van de Makro vestigingen moet je in het bezig zijn van een geldig legitimatiebewijs, een machtigingsbrief en de Makropas.

Fitness jaarabonnement 2016-2017

De vereniging kan gebruik maken van de bedrijfsfitness regeling van het Sportcentrum Leek. Eén ieder die gebruik wil maken van deze regeling kan zich opgeven bij het bestuur.

Maar let wel:

• Er moeten minimaal 5 personen deelnemen voor dat we gebruik mogen maken van de regeling.
  • Deze aanbieding is gebaseerd op een jaarabonnement
  • Deze aanbieding is alleen geldig voor leden van de BLLT

Standaard tarieven per 1 januari 2016
Informeer bij het bestuur voor de actuele prijzen